sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Helmikuun ja maaliskuun LivBoxit 2014

Esittelen tässä helmikuun ja maaliskuun LivBoxit. Sain joulunajan alekoodilla tosiaan 50 % alennuksen määräaikaisen kolmen kuukauden tilauksesta, joka maksaa normaalisti 47,70 € eli 15,90 € per boksi. Alennuksen jälkeen hintaa jäi siis 23,85 € eli 7,95 € per boksi.

Helmikuun boksi sisälsi täysikokoisen Garnierin BB-voiteen (50 ml, made in Germany, Ovh 13,00 €/ 50 ml) sävyssä light/clair, joka valitettavasti puuttuu kuvasta. Tämä vaalein sävy oli aivan liian tumma omalle iholleni. Se jää siksi joko kesäkäyttöön tai annan sen jollekulle lähipiiriläiselle, jos joltakulta löytyy tarvetta tällaiselle tuotteelle.


Helmikuun LivBox: kuvasta puuttuu Garnierin BB-voide.


Helmikuun boksissa oli myös John Friedan Full Repair Strengthen & Restore shampoo ja hoitoaine (50 ml molemmat, made in the E.U., Ovh 10 €/ 250 ml), täysikokoinen Carmexin Classic huulivoide (made in the USA, Ovh 2,95 €/ 7,5 g/ 8,4 ml), täysikokoinen Neutrogena Norwegian Formula käsivoide (made in France, Ovh 4,55 €/ 50 ml), näytekoko Eucerinin Aquaphor hoitovoidetta (4 g, made in Germany, Ovh 8,60 €/ 7 ml) ja hajunsa puolesta miehille suunnatut [3D]MENSION Hair&Body shampoo (50 ml, made in Germany, Ovh 17,90 €/ 250 ml) ja Calvin Kleinin Encounter Edt -tuoksu (1,2 ml, made in France, Ovh 38,70 €/ 30 ml tai 55,60 €/ 50 ml).

Tässä boksissa kaikki muu paitsi nuo miehille suunnatut tuotteet ja Garnierin BB-voide ilahduttivat. Ironista tosin oli, että Eucerinin rasvassa luki Free sample eli ilmainen näyte. Eniten ilahduin John Friedan shampoosta ja hoitoaineesta.

Ystävänpäivän kunniaksi lisätyt tuotteet miehille tuskin saavat aikaan riemunkiljahduksia boksin itselleen hemmotteluna tilanneilta sinkkunaisilta tai teineiltä. Sain varsin maskuliiniselta haisevan [3D]MENSIONin shampoon annettua eteenpäin, mutta tuo Calvin Kleinin Encounter on sellaista hyttysmyrkkyä, että se ei sitten kelvannutkaan enää lähipiirille.


Maaliskuun LivBox.

Maaliskuun boksi sisälsi  Beyoncén Rise Edp tuoksunäytteen (1,2 ml, made in USA, Ovh 31 €/ 30 ml), Lumene LABin Age Preventing suojaavan yövoiteen (15 ml, valmistusmaa tuntematon, Ovh 24,90 €/ 50 ml), täysikokoisen L'Oréal Paris Elvital Fibralogy Thickness Booster tehostajan (Ovh 7,90 €/ 30 ml), Louis Widmerin Selftan Cream -itseruskettavan voiteen (15 ml, made in Switzerland, Ovh 18 €/ 100 ml), Cliniquen Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm -huulivoiteen sävyssä 03 mightiest maraschino (1,2 g, made in Canada, Ovh 22,30 €/ 2 g) ja täysikokoisen Oral-B 3D White Luxe Glamour Shine -hammastahnan (valmistusmaa tuntematon, Ovh 3,99 €/ 75 ml).

Maaliskuun boksin tähtituote oli Cliniquen huulivoide. Lumene LABin yövoiteesta olen käyttänyt jo puolet ja tuote on perushyvä eli on tarpeeksi rasvaista kuivalle iholleni ja aika hajutonta ja hyvin levittyvää. Mikään tajunnanräjäyttävä tuote se ei ole ja jäisi normaalihinnalla ostamatta. Itseruskettava voide ja valkaiseva hammastahna menivät itselläni plääh-kategoriaan. Dita von Teese on kauneusidolini eli kalpea on mielestäni kaunista enkä siksi koe kuuluvani itseruskettavien voiteiden kohderyhmään. Hammastahna nyt tulee käytettyä, mutta tämä tuote ärsyttää boksissa ottaen huomioon että viime boksista löytyi myös valkaiseva hammastahna. Beyoncén hajuvesinäyte oli pettymys, kun olin kuolannut muiden Marc Jacobs Daisy -tuoksunäytettä. Tuo L'Oréalin tehostaja, joka lupaa tuuheuttaa kuontaloa kuulostaa huuhaatuotteelta. Se neuvotaan jättämään hiuksiin shampoopesun jälkeen. Tämän jälkeen hiuksiin laitetaan poishuuhdeltavaa hoitoainetta eli tavallaan laitetaan kahta hoitoainetta. Täytyy myöntää etten ihan ymmärrä, miksi ihmiset jaksaisivat odottaa kahden hoitoaineen vaikutusta kun hiuksiin voisi lätkäistä jonkin tehohoidon suoraan. No, ehkä tuote yllättää.

LivBoxin tilaaminen ei jatku näiden kolmen boksin jälkeen. Jokaisessa boksissa oli jotakin mistä ilahduin sen verran, että sain tuon 7,95 € hinnan perusteltua itselleni. Täyttä hintaa en missään nimessä maksaisi. Huomasin, etten oikeastaan halua luovuttaa valtaa valita itse mitä tuotteita kokeilen. Boksin konsepti ei nyt vain sopinut itseeni, vaikka kuivaihoisena ilahduin jokaisesta voiteesta, jonka tätä kautta sain. Käsittääkseni blogosfäärissä on harmiteltu juuri tuota voiteiden määrää suhteessa saatuihin meikkeihin. Meikkejä olisi tietysti ollut kiva saada enemmän, mutta kyllä tuo yksi hyvä eli Cliniquen huulivoide vähän tätä kirvelyä lievitti. Vanhemmat tilaajat saivat bokseihinsa ekstraa. Minua tämä ei kannustanut jatkamaan tilausta, vaan helpotti lopettamispäätöstä kun näin miten eritasoisia bokseja lähetettiin. No mutta sellaista se elämä joskus on, että tasan ei käy onnen lahjat ja tulipa tämäkin villitys nyt kokeiltua.

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Varanappijengi

Jokaisen naisen elämässä tulee väistämättä vastaan se hetki, jona saa selville että jonkin luottotuotteen valmistus on lopetettu. Tällöin vaihtoehtona on joko hyväksyä hyvän tuotteen menetys tai hamstrata tuotetta varastoon kylmää tulevaisuutta varten, jolloin sitä ei enää voikaan kaupasta hilpaista ostamaan. Arvaatte varmaan, että itse harrastan jälkimmäistä taktikointia.

Vasemmalla Lumene 22 Niittyvillojen laulu/ In the Meadow ja oikealla Lumene 32 Veden välähdys/ Sparkling Spring

Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal luomivärit sävyissä 22 Niittyvillojen laulu ja 32 Veden välähdys (2,5 g, valmistusmaa tuntematon) ovat täydellisiä kiireaamun pelastajia. Siveltimellä niistä ei irtoa pigmenttiä, mutta nämä onkin tarkoitettu sormella levitettäväksi. Helppoa kuin heinänteko siis: sormi pannuun, pyyhkäisy ja hierotaan luomelle. Tuloksena muutamassa sekunnissa utuinen silmämeikki Niittyvillojen laululla ja Veden välkähdyksellä raikas ja valoisa silmämeikki. Kyllä, olen koukussa. Nämä kaksi luomivärisävyä eivät sisällä glitteriä, vaan ovat metallinhohtoisia. Mielestäni laatu on enemmän kuin hyvin kohdallaan ja jos tällainen tuote seilaisi selektiivisen merkin alla, niin en epäile hetkeäkään etteivätkö nämä sijoittuisi 30 - 40 euron hintahaitariin.

Vasemmalla Lumene 22 Niittyvillojen laulu/ In the Meadow ja oikealla Lumene 32 Veden välähdys/ Sparkling Spring (ilman luomivärinpohjustajaa)

Omistan kyllä muitakin sävyjä Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal luomiväreistä, mutta nämä kaksi ovat käyttö- ja levitysmukavuudessaan ylitse muiden. Jos luomivärit houkuttavat, niin nyt näitä on vielä myynnissä alennettuun hintaan kaupoissa. Normaalihinta taisi olla 14,90 €, mutta omani olen ostanut aina jonkin pienen alennuksen kanssa noin kahdeksalla eurolla. Nyt olen nähnyt näitä jopa kuudella eurolla alennettuna.


Vasemmalla Lumene 22 Niittyvillojen laulu/ In the Meadow ja oikealla Lumene 32 Veden välähdys/ Sparkling Spring (ilman luomivärinpohjustajaa)


We Care Icon Magnetic Eyes 16 True Latte

Esittelen tässä myös jo lopetetun We Care Iconin 16 True Latte luomivärin (3 g, valmistusmaa Italia), joka on ensimmäinen luomiväri ikinä jonka olen onnistunut käyttämään täysin loppuun asti. Laitan tätä kulmaluulle, koska se on niin lähellä ihoni omaa sävyä ja se on täysin mattainen. Tätäkin luomiväriä minulla on pari varanappia ja taisin maksaa niistä kome tai neljä euroa per nappi. Luomiväri on hieman jauhoinen, mutta ei häiritsevästi ja se sulautuu ihoon täydellisesti. Luomiväri on myös ihanan pehmeä ja pigmenttinen. We Care Iconilla on käsittääkseni vielä True Latte niminen luomiväri valikoimissa, mutta tuotteen kokoa on pienennetty kahteen grammaan. En ole varma, onko koostumusta muutettu eli uudesta versiosta en osaa sanoa sen enempää.


We Care Icon Magnetic Eyes 16 True Latte

Vasemmalla Lumene 22 Niittyvillojen laulu/ In the Meadow, keskellä Lumene 32 Veden välähdys/ Sparkling Spring ja oikealla We Care Icon Magnetic Eyes 16 True Latte (ilman luomivärinpohjustajaa)

Näiden Blueberry Long-Wear Crystal luomivärien markkinoille lanseeraamisen myötä Lumene saavutti omissa silmissäni jonkinlaisen rajapyykin laadussa. Olen tosi pettynyt, että Lumene lopettaa juuri tämän tuotteen, koska olin odottanut koko ajan, että nimenomaan tähän luomivärilinjaan tulisi lisää vaaleita helppokäyttöisiä värejä. Ei auta itku markkinoilla! Kaikista napeista minulla on nyt onneksi kaksi tai kolme varanappia jemmassa.

Mitä teidän luottotuotteitanne on lopetettu? Oletteko sortuneet niiden hamstraamiseen vai osaatteko luottaa siihen, että tulevaisuus tuo meikkipussiin uusia ja yhtä hyviä löytöjä?